Lina Nilsen

Lina Nilsen är grundaren till yogamamma.

Lina har startat Yogamamma community som är både en fysisk plats, online utbildningar, blogg och ett nätverk för gravida och ”birthworkers”.

Med en enorm passion kring graviditeten, naturligt födande och naturlig livsstil, vill Lina ge dig stöd och redskap i det du redan vet, att förmedla moderskapet som den magiska upplevelse det är, där vi ges möjlighet att fullt ut blomma som kvinnor, och där varje kvinna förtjänar möjligheten att uppleva förlossningen som en meningsfull och kraftfull ritual i medvetenhet och skönhet.

Lina skapar omhändertagande ceremonier med avsikt att hedra dig som kvinna på den unika resan som gravid och i övergången till moderskapet.

I elva år har Lina drivit Omegahälsan Kundaliniyogacenter. Hon utbildar Barnyogalärare tillsammans med kollegan och musikern Helena Rask med deras unika musikyoga koncept.

Lina Nilsen är internationellt diplomerad Kundaliniyogalärare, Gravidyogalärare enligt ”The Khalsa Way”, Doula, Sacred Pregnancy instructor, Stress- och Friskvårdsterapeut, Barn- och ungdomsyogalärare.

Lina är mamma till sina söner Llewyn och Luca.

Kontaktuppgifter

Lina Nilsen +46 76 886 62 81

E-post info@yogamamma.se

Saunaspa Stilla Stund, Batteritorget 1, Råå

Karta

Yogacenter

Saunaspa