Lina Nilsen

Lina Nilsen är grundaren till yogamamma.

Lina har startat Yogamamma community som är både en fysisk plats, online utbildningar, blogg och ett nätverk för gravida och ”birthworkers”.

Med en enorm passion kring graviditeten, naturligt födande och naturlig livsstil, vill Lina ge dig stöd och redskap i det du redan vet, att förmedla moderskapet som den magiska upplevelse det är, där vi ges möjlighet att fullt ut blomma som kvinnor, och där varje kvinna förtjänar möjligheten att uppleva förlossningen som en meningsfull och kraftfull ritual i medvetenhet och skönhet.

Lina skapar omhändertagande ceremonier med avsikt att hedra dig som kvinna på den unika resan som gravid och i övergången till moderskapet.

I elva år har Lina drivit Omegahälsan Kundaliniyogacenter. Hon utbildar Barnyogalärare tillsammans med kollegan och musikern Helena Rask med deras unika musikyoga koncept.

Lina Nilsen är internationellt diplomerad Kundaliniyogalärare, Gravidyogalärare enligt ”The Khalsa Way”, Doula, Sacred Pregnancy instructor, Stress- och Friskvårdsterapeut, Barn- och ungdomsyogalärare.

Lina är mamma till sina söner Llewyn och Luca.

Ann-Marie Borg

Ann-Marie är grundaren till yogamamma.

Som mamma till tre vuxna barn och mormor och farmor till 14 barnbarn har hon en unik och lång erfarenhet av stöttning vid graviditet, födande, postpartumtiden efter förlossning och att ta hand om både små och stor barn. Hon är fullständigt dedikerad i den roll hon har för alla hennes barn och barnbarn.

Ann-Marie vill föra vidare den kunskap hon har fått genom sitt liv, att våga lita på sin egen intuition och stå för det man känner är viktigt för en.

Ann-Marie har även lång erfarenhet av att vara undersköterska. Med det stora hjärtat och den varma mormors famnen vill hon hjälpa gravida och nyblivna mammor med att stå trygga i sin resa och erövra rädslan med unika tekniker hon jobbar med. Ann-Marie har även hjälpt många kvinnor efter deras förlossningar och stöttat till helandet av kroppen och hedrandet av ens förlossning,  spädbarnskötsel och amning.

Ann-Marie har de senaste tio åren av hennes liv vigt sitt liv till sitt yogautövande. Utbildad gravidyogalärare enligt ”Babyhealth”, Doula & Postpartumdoula och jobbar även med amningsrådgivning.

Kontaktuppgifter

Lina Nilsen +46 76 886 62 81

Ann-Marie Borg +46 73 182 01 42

E-post info@yogamamma.se

Yogacenter Planteringsvägen 198, Helsingborg

Saunaspa Stilla Stund, Batteritorget 1, Råå

Karta

Yogacenter

Saunaspa