Mothers blessing

Mothers blessing


Fira den gravida mamman med en helt unik ”Mothers Blessing” istället för en babyshower.
Detta är en ceremoni där vi hedrar dig som gravid att träda in i moderskapet, för första gången, eller igen. Runt om i världen hedras gravida för att de bär liv och är i den största transformationen i livet.

Vi skapar en vacker ceremoni för dig som är gravid och tillsammans med dina nära och kära som du bjuder in. Rummet förvandlas till ett tempel med blommor, ljus och en vacker ritual plats. Varje ceremoni är unik utifrån vem det är som ska firas. Vi skapar en mala (ett långt meditationshalsband) tillsammans för den gravida gudinnan som hon kan bära under sin graviditet med er kraft & lyckoönskningar till henne.

Det är antingen du som är gravid eller vännerna som överraskar med planerna för denna stund. Vi planerar upplägg, tema, budskap, musik mm. Vi ger våra idèer på hur ceremonin kan skapas och tillsammans bestämmer vi hur stunden ska se ut.

Ni kommer som en liten eller större grupp (max 8 st).

Vi håller i ceremonin (ca 1,5 tim) efter detta får den gravida mamman en gravidmassage av vår massör Mira Nilsen och gruppen kan stanna kvar och äta, njuta, slappna av eller basta och bada kallbad.

Ceremoni (ca 1,5 tim), behanding (gravdimassage eller liknande behandling), tillgång till saunaspaet ca 2 timmar efter ceremonin, sauna & relax.

Information

Kontakta oss för mer info

Anmälan

  Namn

  Telefonnummer

  E-post (Obligatorisk)

  Vill bli gravid

  Gravid

  Föda

  Efter förlossning

  Mamma & Baby

  Kommentar