Gravid retreat på Österlen

Gravid retreat på vackra Österlen – Skåne

 

 16-19 April 2020 

 

Vi bjuder in dig till en välgörande gravid retreat där du får bada i näring för dig och din bebis. Att vara gravid är ett speciellt tillfälle i livet då det är extra viktigt att bjuda in tid, avslappning och ett omhändertagande för dig själv. 

 

Denna retreat ger dig tillfälle att tillsammans med andra gravida kvinnor få några sköna dagar att bara vara i din graviditet, gå djupare in i yogans värld, få med dig redskap till att kunna hantera olika skeden i din graviditet och även i kommande förlossning. 

 

Vi går bland annat igenom tekniker som du normalt sett får möta i förlossningsförberedande kurser med verktyg som bland annat Aktiv Baby, Föda utan rädsla och mycket mer.

 

På en vacker plats i Skåne på Österlen nära haväng, skapar vi en systerlig gemenskap där du får ett djupt omhändertagande.

 

Alla gravida oavsett tidigare erfarenhet av graviditet eller yoga är välkomna. 

 

Vår önskan är att du ska kunna landa och bara vara med dig själv och din bebis i lugn och ro, i en trygg omhändertagande miljö bland andra gravida systrar. Vi kommer ge er tid för både aktivitet och vila. Det viktigaste är att du får känna in dina behov och lyssna på dem – vilket kan vara svårt i en stressig vardag. Se denna retreat som en “mjuk famn att landa in i” – en plats där hela du får finnas och uttryckas.

 Lina och Anna är båda Doulor och har stöttat många kvinnor och par genom deras förlossningar. De delar med sig av den mest essentiella kunskapen du behöver som gravid så att du kan ta informativa beslut. Du får även med dig tekniker hem att dela med din partner eller stödperson som ska vara med på din förlossning. 

 

 Våra dagar tillammans

 

 Gravidyogan är en stor del av vår retreat, ett fantastiskt redskap att under de månaderna du är gravid, fördjupa kontakten med dig själv och ditt barn, stärka kropp och sinne för att kunna få en så positiv upplevelse som möjligt både under din graviditet och förlossning.

Vi kommer ge er många olika redskap från yogans rika tradition, men också konkret kunskap kring graviditet och förlossning, så att du förutom vilan också blir ordentligt påfylld av inspiration och trygghet.

Under våra dagar tillsammans kommer du få ta del av bland annat: 

  • Yoga & Meditation (kundaliniyoga, mediyoga, yinyoga, hathayoga)
  • Andningsövningar (pranayama)
  • Klangskålameditation
  • Ritualer för dig och din bebis
  • “Aktiv Baby”
  • “Föda utan Rädsla” tekniker
  • “Birth Art”
  • Rebozotekniker som du kommer ha nytta av både i din graviditet och under födslen. 
  • Akupressur
  • Förlossningsförberedelse (vad händer i kroppen, info om rutiner och valmöjligheter inom förlossningsvården, redskap att hantera värkar)

 

 

 

Mer info om vår retreat hittar du på : https://www.yatra-yogaresor.se/osterlen-16-19-april/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Information

Datum  16-19 April 2020  

Kostnad 1

6 900 kr.

*Early bird* –  Betala halva resan innan 31:a januari 2020 och få 1000 kr rabatt på resans pris (som då blir 5 900 kr).

Lärare  Lina Nilsen & Anna Asplund

 

Anmälan

Namn

Telefonnummer

E-post (Obligatorisk)

Vill bli gravid

Gravid

Föda

Efter förlossning

Mamma & Baby

Kommentar