Postpartum doula

Postpartum care

Mothering the mother

She is the nurturer in service

She is there to support the mother with breastfeeding…

Postpartum doula


Vad är en postpartum doula?

När du har gjort din nio månaders resa, genomgått förlossningen och din bebis är född, då kommer en helt ny tid. En tid att var med och lära känna din bebis, läka efter förlossningen och även fokusera på ett djupt omhändertagande om dig själv. Första tiden med din bebis är oftast intensiv och du är glad om du hinner ta en skön dusch. En postpartum doula är där, för att hjälpa och stötta efter den första tiden efter förlossningen. Man kan ha en postpartum doula oavsett om man fött med eller utan doula. Det finns så otroligt mycket kunskap i gamla kulturer som berättar om vad den nyförlösta mamman kan äta, dricka och även hur man på bästa sätt kan ta hand om sig själv med hjälp av olika tekniker, ett exempel på detta är bellybinding, allt för att övergången till moderskapet ska kännas så lugnt och tryggt som möjligt.

Yogamammas Postpartum doula Ami har just all denna kunskap. Hon kommer hem till dig och hjälper dig med allt du känner att du behöver hjälp med så som amning, hålla din bebis när du tar en dusch, passning av äldre syskon, och/eller bebisen, avlastning för dig som förälder, handla eller hjälp med matlagning.

Är du ensam med ditt barn, jobbar din partner mycket, har ni inga mor- farföräldrar, släktingar eller vänner som kan hjälpa er, kanske känner ni bara att ni vill ha avlastning, eller vill du bara ha ett skönt omhändertagande, då är en postpartum doula en fantastisk hjälp genom sin gedigna kunskap.

 

 

“Ann-Marie- hur beskriver jag denna fantastiska kvinna. Så här kan en dag ( 4 timmar) med henne se ut hos oss- hon kommer vid 10 och känner direkt av stämningen. Vad som än behövs tar hon, en bebis.. en uttråkad två åring.. en orolig mamma.. ett ostädat kök.. en okokt lunch. Sen skapar hon trygghet och tid till samtal, ett så t samtal där man får vara sig själv- alla sidor även dom dåliga. Och sen hittar vi lite frön att så, tankar att bygga vidare på, en och annan lösning. Hon söver två bebisar utan problem. Hon bakar och pysslar med en två åring. Hon städar och lagar mat och fixar. Hon fikar med oss och det känns som mysfredag med familjen. Vid 2 åker hon, 2 åringen är ledsen och säger att hon saknar amma. Jag och min man betalar fakturan med ren glädje för detta är något vi inte bara gör för vår skull utan även för barnen. Detta är en investering i livet. Hon är ren magi! Tror ni jag överdrivet? Pröva själva så får ni se!
Tack amma för att du finns.”

Information

 

  Ami kommer hem till er för ett villkorslöst och gratis introduktionsmöte.

 

BOKA ETT MÖTE IDAG. Ring Ami på 0731820142

 

Visste ni att du kan kan använda RUT avdrag om du vill ha en Postpartum Doula?

 

 

 

 

 

 

 

Anmälan

Namn

Telefonnummer

E-post (Obligatorisk)

Vill bli gravid

Gravid

Föda

Efter förlossning

Mamma & Baby

Kommentar