Doula

Doula Services

En Doula stödjer och guidar dig och din partner på er nio månaders resa, under och efter förlossning.
Vi tycker om att kalla oss ”födslesystrar”.

Vi tycker att det mest heliga i livet är när ett barn kommer till världen. Vi alla har en önskan om att vår förlossning blir så positiv och fin som den kan bli. Många undersökningar visar att de som väljer att ha en doula med sig under sin förlossning upplever oftast en mer positiv förlossningsupplevelse, förlossningen går snabbare, man har lättare att amma m m.

Vi hjälper dig att skapa de bästa förutsättningarna för dig för att kunna känna dig trygg, ha tillit och vara avslappnad när du ska föda ditt barn. Som doula har man inget medicinskt ansvar men är där för att hålla din hand, hjälpa till med naturliga smärtlindringstekniker, stöttning för partnern och ge den information som behövs.

Vi har förlossningsförberedande samtal där vi tillsammans förbereder oss så att ni kan få den förlossning ni önskar, vi tränar på olika effektiva verktyg som kan hjälpa värkarbetet under förlossningen. Doulan tar varken över eller ersätter partnerns roll utan är där för er båda, hur mycket ni själva känner det behövs.

Fösta mötet…

Är du intresserad av att ha en Doula är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Första mötet är villkorslöst och kostnadsfritt. Vi ses över en kopp te på ett cafè eller hemma hos er. Ni får möjlighet att ställa alla frågor ni har och berätta mer om hur ni skulle vilja ha er förlossning, tankar och känslor som rör sig i er och på vilket sätt ni vill att en doula ska vara ert stöd.

Vi träffas ca tre tillfällen à 3 timmar innan man ska föda. Vi är flexibla och kan både mötas fler och färre gånger.
Man kan också träffa en doula som stöttar en endast under graviditeten.

Känn er varmt innerligt välkomna att ta kontakt med våra doulor.

Information

ODIS CERTIFIERAD DOULA 

Lina  Nilsen

+46 (0) 76-886 62 81

info@yogamamma.se

 

 

Anmälan

  Namn

  Telefonnummer

  E-post (Obligatorisk)

  Vill bli gravid

  Gravid

  Föda

  Efter förlossning

  Mamma & Baby

  Kommentar