Mammahood

Mammahood

Välkommen du som är nybliven Mamma till en plats där du får inspiration och näring till ditt Moderskap. Det är en stor gåva att bli mamma och samtidigt också en utmaning. Du öppnar ditt hjärta för ditt/dina barn, och är där dygnet runt för att ta hand om, nära och älska.

I vår Mammahood cirkel får du landa på den plats där vi lägger all kunskap från böcker och internet om moderskapet till sidan, så att all denna information utifrån, inte hindrar dig från att få tillgång till din inre visdom och styrka, som du vet att du besitter.

Oavsett om det är ditt första, andra eller femte barn, är det en av de största transformationerna att bli mamma. I graviditeten vänder vi oss naturligt inåt till vårt barn och vår egen inre resa. I förlossningen öppnar vi oss på alla sätt för att föda fram vårt barn och vår nya identitet som moder. Det är helt naturligt att det kan ta lite tid att hitta balans och tid för dig själv.

I vår Mammohood cirkel blir du guidad att lita på din magkänsla och du får fantastiska verktyg som du kan använda dig av i vardagen för dig själv och tillsammans med din bebis.

Vid varje träff serveras god vegetarisk lunch som ingår i priset.

Välkommen mamma med din bebis.

På våra mammahood träffar pratar vi bland annat om: Förlossningen, omhändertagande under Postpartum tiden och därefter, naturligt föräldraskap, bära barn, EC, tygblöjor, naturliga husmorstips som kan vara till hjälp för bebis, hur man kan upprätthålla sin yogapraktik när man är förälder, vad lär yogan om första tiden med vårt barn,

Information

NYA DATUM 2019

Datum:

10 & 24 April

8 & 15 maj

Tid: 11.00-13.00

Mammahood

Plats Yogacentret på Planteringsvägen 198, Helsingborg

Anmälan

Namn

Telefonnummer

E-post (Obligatorisk)

Vill bli gravid

Gravid

Föda

Efter förlossning

Mamma & Baby

Kommentar